onsdag, april 01, 2009

Miljöpartiet svänger i ärnafrågan

Personligen är jag fortfarande motståndare till lågprisflyg på Ärna, men jag får böja mig för partilinjen nu när fullmäktigegruppen med stor majoritet i övrigt beslutat att mp ska säga ja till etaberling av civilflyg på Ärna. Särskilt trist när jag ju fått ihop ett gemensamt yttrande i frågan med s och v. Återstår att se hur dessa partier reagerar när mp nu ändrat uppfattning.
Affärsverksamhet bloggar

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Är fullmäktigegruppen helt pantad? Du tänker väl inte låta någon partipiska vina?

10:21 fm  
Blogger Niclas Malmberg said...

Nej, för frågan kommer till fullmäktige först i maj!

1:02 em  
Anonymous Kenneth Eriksson said...

Så händer det igen!Valda politiker
vänder kappan efter vinden och alla löften om en bättre miljö läggs åt sidan. Inte för att jag har haft någon större tilltro till att ni skulle vara annolunda än dom andra vindflöjlarna! Mikael Wiehe skrev en sång med titeln "Vem kan man lita på".Helt klart så kan man inte lita på Miljöpartiet!Lägg ner...för efter det här är er trovärdighet lika med NOLL...

7:00 em  
Anonymous Eva Lena said...

Jisses, Niclas - detta var det grövsta aprilskämtet i dag! Höll på att få hjärtsnörp...

7:48 em  
Anonymous Kenneth Eriksson said...

Om det här är ett aprilskämt så tycker jag att det är ett mycket dåligt skämt. Jag saknar inte humor men jag vill inte bli förd bakom ljuset av dig som jag har sett kämpa mot Ärna!
Är det ett skämt?

8:44 em  
Blogger Simon Rosén said...

Det är ju det jag alltid har sagt! Flyg är jättebra för klimatet! Vi säger en resa till London på 100kg, sedan delar vi det på 2,7 eftersom det är så högt uppe i luften. Det blir 37 kg och sedan drar man ifrån gröna inflygningar och det man sparar på att åka gratis flygbuss till flygplatsen samt att det är lågpris, så blir det bara ett par kilo kvar. Det kan man kompensera genom att plantera träd i regnskogen eller nåt.
Dessutom är flygbuller en myt.

10:39 em  
Anonymous Kenneth Eriksson said...

Tack snälla för att det var ett aprilskämt...jag trodde att Mp hade stigit ner från barrikaderna!

2:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home