lördag, augusti 23, 2008

Stenhagens bildnings- och kulturcenter

Jag kommer just från invigningen av Stenhagens kultur- och bildningscenter. Barn- och ungdomsnämndens ordförande, Cecilia Forss (m), var en av de främsta kritikerna innan beslutet om bygget togs förra mandatperioden - och nu överlämnade hon till vice ordföranden i Barn- och ungdomsnämnden, Bengt Sandblad (s), att hålla det inledande invigningstalet. Hedersamt av Forss! Annars har ju den borgerliga majoriteten gjort vad de kunnat för att profilera sig själva vid invigningar även av byggen de inte ställde upp på själva besluten kring. Mest glädjande vid själva invigningen var kanske annars inte de utomordentligt bra lokalerna - men den stora uppslutningen från lokala föreningar och stenhagensbor!
Affärsverksamhet bloggar

1 Comments:

Blogger Galaxa said...

Fast det var trist att det mesta var slut och stängningsdags kl 14.30 när det stod att öppet hus skulle hålla på till 15.00.

Nu ska det bli intressant att se den stora uppslutningen (!?) kring hur barnen runt t.ex. Tiunda ska få en fritidsgård. Det lär ju dröja... Tror inte de ens får en barack. Och definitivt inga puffar och platt-TV. Och ändå finns det många barn i HELA Uppsala som skulle behöva en fritidsklubb.

4:16 em  

Skicka en kommentar

<< Home