måndag, januari 30, 2012

Årsmöte för Vattholma i samverkan

Vattholma i samverkan kallar till årsmöte, 20 februari 18.30 i Vattholma Iogt-NTO-gård. Den alltom överskuggande frågan för bygden är förstås vad som ska hända när butiken läggs ner om ett par veckor. Ny handlare kan vara på gång, och att få in tillräckligt med kapital genom att erbjuda vattholmaborna möjlighet att teckna aktier i den nya butiken kan inte vara något problem. Men ska lösningen vara långsiktig måste vattholmaborna också handla i affären! Förhoppningsvis kan ett aktivt butiksråd som lyckas pricka in rätt sortiment vara lösningen.
Affärsverksamhet bloggar

2 Comments:

Blogger Hans-Olof Brink said...

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

7:47 fm  
Blogger Hans-Olof Brink said...

Jo, just i samverkan verkar det nu som att vi skapat förutsättningar för en ny butik i Vattholma. Redan under stormötet den 2 februari där ny handlare presenterade sig visade sig intresset vara stort bland deltagarna för att vara med att bidra ekonomiskt för att säkerställa en långsiktig och hållbar lösning. Att döma av intresseanmälningarna son samlades in så tror vi att det kommer att lyckas.
Engagerad handlare med stöd av ett nybildat affärsråd som gemensamt arbetar för ett bra sortiment tror vi skapar större köptrohet som långsiktigt gör att affären överlever. Vi i Vattholma är värda det. Redan på VIS möte den 20 februari kan allt vara på plats.
Hans-Olof Brink, en i aktionsgruppen för att rädda butiken.

7:49 fm  

Skicka en kommentar

<< Home