fredag, augusti 20, 2010

Stoppa kostnadsövervältringen från stat till kommuner

Uppsalatidningen publicerar idag en artikel om hur den borgerliga majoriteten under fyra år finansierat statliga skattesänkningar genom att vältra över kostnader för staten på kommunerna. En av de viktigaste frågorna nästa mandatperiod är därför att bryta denna utveckling för att stärka kommunernas ekonomi och därmed verksamhet.
Affärsverksamhet bloggar

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag undrar hur du ställer dig att publicera en debatt artikel i en tidning där SD har annonser? Vad jag menar är hur kan Miljöpartiet en redaktion som inte verkar dela de värdegrunde som miljöpartiet har.
MVH
En undrande miljöpartist

11:43 fm  
Blogger Niclas Malmberg said...

Hade ingen aning om att Uppsalatidningen skulle ta med SD-annonser i tidningen när jag skickade in debattartikeln i maj... Jag hoppas dock att Uppsalatidningen tar till sig den kritik som uttalats mot annonserna och att man inte kommer ta in fler SD-annonser framöver. Tidningen har ju i övrigt sedan starten etablerats som en seriös och bra tidning, och borde inte vilja spela bort det goda ryktet.

1:42 em  
Anonymous Hurtänktedunu said...

Själv hoppas jag det blir fler annonser från SD, folk måste vakna nån gång och inse vilken förödande politik 7-klövern driver idag.

Modernisera Sverige var det!
http://www.youtube.com/watch?v=PoOXSXqnOJ4

6:15 em  
Anonymous Hurtänktedunu said...

Och kolla nu klart på klippet, för det är ju det där ni försvarar!

6:20 em  
Anonymous Anonym said...

jag tycker ändå att det är helt fel att figurera i samma sammanhang som SD. Uppsalatidningen verkar ha en redaktion -som kanske tom sympatiserar med SD och där debatterar vi-...Fel fel.
Undrande miljöpartist igen

7:32 fm  

Skicka en kommentar

<< Home