fredag, oktober 28, 2011

Qrumelur

Till sist är Qrumelur klar, för beställning av Lilla klimatboken etc.
Affärsverksamhet bloggar

onsdag, oktober 26, 2011

Ergo om barnfilm

Att studenttidningen Ergo uppmärksammar Didis dag var oväntat, men skoj!
Affärsverksamhet bloggar

måndag, oktober 17, 2011

Gamla Uppsala Buss intakt

En synnerligen aktiv musikvecka (webbjoker idag, DVD-release på torsdag och konsert på lördag) utesluter inte att det också är en politiskt späckad vecka. Ska bl a hålla föredrag för MP-Enköping på torsdag och för MP-Nacka på lördag, och har fyra andra möten. Först ut idag är revisionsmöte ang Gamla Uppsala Buss. Svarta siffror, tydlig redovisning och en i övrigt positiv verksamhetsutveckling. Vad kan väl revisorn ha för invändningar då? Faktiskt tycker jag att bolagsledningen inte varit tillräckligt initiativrik vad gäller överföringen av bolaget från Uppsala kommun till Uppsala läns landsting. Formellt är det naturligtvis den nuvarande och den tilltänkta ägaren ansvar att överföringen sker på ett så bra sätt som möjligt. Men finns det kunskapsluckor i landstinget kring delar av bolagets verksamhet bör Gamla Uppsala Buss göra vad man kan för att överbrygga dessa kunskapsluckor. Det vore olyckligt om landstinget mot bättre vetande bara tar över själva busstrafiken, men inte trafikledningssystemen, vilket tycks riskera kunna bli fallet. Förhoppningsvis ändrar dagens möte den farhågan!
Affärsverksamhet bloggar

tisdag, oktober 11, 2011

Konsertinbjudan

Affärsverksamhet bloggar

måndag, oktober 10, 2011

Färdig DVD!!!

Att göra en film tar onekligen längre tid än att göra en skiva. Förra sommaren spelade vi in den, och först idag har jag fått den från trycket... Men nu finns den att beställa!
Affärsverksamhet bloggar

söndag, oktober 02, 2011

BVC-service åter i Vattholma

Det var inte så många som slöt upp kring rundvandringen i Vattholma, med efterföljade diskussion, igår. Men trots det var så väl rundvandring som diskussion mycket givande. Många nya trådar att spinna vidare på, och besked att en tråd tycks färdigspunnen - den skrivelse Vattholma i samverkan riktade till landstinget om att få tillbaka BVC-service har gett positivt resultat i form av att landstinget efterhört om möjligheten att komma till Trekanten för att ge regelbunden BVC-service.
Affärsverksamhet bloggar